Adrian Hinge

Adrian Hinge

Anlæg & Logistik

5060 6050

”Hvad der ikke findes – det bygger vi”

Adrian er først og fremmest en dygtig AV-tekniker, men han er også manden med sans for orden og logistik. Han styrer med sikker hånd Get Visuals udstyrspark i København, hvor alt står snorlige på de rette hylder.

Adrian er også garant for, at de rigtige dele kommer med de rigtige biler, ligesom han gerne tager turen bag rattet til et arrangement, når udstyret skal være fremme til tiden.

Adrian spiller på mange tangenter. Han elsker at producere store oplevelser med lys og lyd – både til kunderne og når han holder fri. Han er ofte med under afvikling af arrangementer, og er der brug for et nyt element, er han mand for at skaffe det frem, om han så skal bygge det selv.

Han har ungdommens energi, der får lyset til at lyse og lyden til at lyde på alle tider af døgnet. Det kommer også til udtryk, når han i fritiden underholder med sit cykeldiskotek og det helt rigtige soundtrack til både offentlige og private arrangementer.

Adrian er ambitiøs og kreativ – et DNA, der passer perfekt ind hos Get Visual, når vi skaber rammerne om netop dit arrangement.

Mød en anden fra teamet »