Anders Frederik Gjesing

Anders Frederik GjesingAnders Frederik Gjesing - Head of Relations & Communications

Relations- og kommunikationschef

5060 6070

”Stærke relationer og værdi for kunden”

For Anders er relationerne til kunderne det primære fokus. Han er derfor ofte på farten og i tæt dialog med både eksisterende og potentielle kunder, hvor hans fornemste opgave er at skabe ekstra værdi for kunden. Han er yderligere ansvarlig for, at Get Visuals brand står klart i markedet.

Anders kan hurtigt sætte sig ind i kundernes behov og ønsker. Han har prøvet på egen krop, hvad det vil sige, at være kunde hos Get Visual, og han kender de udfordringer, en kunde kan stå over for, når et møde skal fungere. Det er derfor med baggrund i egne erfaringer, når han fremhæver kollegernes stærke kompetencer og dedikation, samt deres sans for kvalitet i den færdige leverance.

Anders er uddannet cand.scient.pol og har en Executive MBA fra CBS. Han har gennem mere end 20 år arbejdet i krydsfeltet mellem kommunikation, relationer, politik og ledelse – bl.a. som kommunikationschef, rådgiver og konsulent.

Med ægte interesse for dig som kunde er Anders en del af Get Visuals dedikerede og engagerede team, der konstant har fokus på at skabe værdi gennem en ekstraordinær indsats.

Mød en anden fra teamet »