Anders Frederik Gjesing

Anders Frederik GjesingAnders Frederik Gjesing - Head of Relations & Communications

Bestyrelsesformand og seniorrådgiver

5060 6070

”Tryghed, tillid og værdi for kunden”

Stærkt fokus på ordentlighed, fortrolighed og klare aftaler er afgørende for Get Visuals troværdighed og relationer til kunderne. Det spille samtidig en afgørende rolle, at Get Visual hele tiden ligger i front, når det gælder de krav, der naturligt bliver stillet til en betroet leverandør. Det gælder fx sikker håndtering af persondata, et dedikeret ESG-fokus, og det vi grundlæggende kalder orden i penalhuset.

Anders har tidligere arbejdet i en række af landets store virksomheder og organisationer, og han har prøvet på egen krop, hvad det vil sige, at være kunde hos Get Visual. Han kender de udfordringer, en kunde kan stå over for, når et møde skal fungere. Det er derfor med baggrund i egne erfaringer, når han fremhæver kollegernes stærke kompetencer og dedikation, samt deres sans for kvalitet i den færdige leverance.

Han er uddannet cand.scient.pol, har en Executive MBA fra CBS samt en bestyrelsesuddannelse fra CBS. Han har gennem mere end 20 år arbejdet i krydsfeltet mellem kommunikation, relationer, politik og ledelse – bl.a. som kommunikationschef, rådgiver, konsulent og bestyrelsesformand i flere virksomheder.

Anders er bestyrelsesformand og seniorrådgiver, og han har på jævnlig basis  sin gang på kontorerne i både Aarhus og København.

Mød en anden fra teamet »