Jarl Christian Axel Hansen

Jarl Christian Axel Hansen

Jarl Christian Axel Hansen Get Visual A/SScenografi & Branding

5060 6011

”Visuel kommunikation skal engagere”

Jarl er en af vores kreative kolleger. Han er en yderst kompetent designer og stærk inden for oplevelses- og grafisk design. Kvaliteter, der først og fremmest kommer Get Visuals kunder til gode i form af kreative løsninger inden for scenografi og branding.

Jarls kompetencer spænder vidt, og han sætter en ære i at levere den perfekte løsning. Han træder derfor gerne til i 11. time med en sidste rettelse, så en PowerPoint også fungerer på det store lærred.

Han er også at finde på jobbet, når dit arrangement skal bygges op. Han har hænderne skruet rigtigt på, og han er med er med til at sikre, at scenografien står skarpt og snorlige.

Jarl er uddannet i visuel kommunikation og grafisk design fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Han har arbejdet i en årrække som freelance grafisk designer og har yderligere erfaring fra jobs i bureau-verdenen.

Han har arbejdet for en bred kreds af kunder. Det har bl.a. udmøntet sig i fornemme priser; en guldmedalje i New York inden for Corporate Communication og en hæder for årets smukkeste fagbog fra Foreningen for Boghaandværk.

Jarl er af natur nysgerrig og har stor interesse for både sine omgivelser og sit fag. Han har konstant fokus på at udvikle sig og holde sine faglighed ved lige – også i fritiden, hvor han udgiver bøger af forskellig slags.

Jarls helhedssyn og lyst til at gøre en forskel for vores kunder gør ham til et perfekt match i Get Visuals team af dedikerede specialister.

Mød en anden fra teamet »