Jesper Buris Larsen

Jesper Buris LarsenJesper Buris Larsen

Bestyrelsesformand

5060 6040

Jesper Buris Larsen er arbejdende bestyrelsesformand.

Get Visual har stærkt fokus på udvikling og vækst, så vi også ser ind i en fremtid som erhvervslivets førende samarbejdspartner på avancerede mødeløsninger – både fysiske og virtuelle møder. Jesper bruger hverdagen på at se ind i nye forretningsområder og muligheder for at udvikle de eksisterende til gavn for kunderne. Målet er, at Get Visual træder endnu stærkere ind i fremtiden.

Jesper lægger stor vægt på at have sin daglige gang på adressen i København. Det giver en indgående viden om virksomheden og et solidt fundament for at rådgive ledelsen om prioriteter og retning for Get Visual version 2.0.

En omfattende erfaring fra det danske erhvervsliv indgår i Jespers CV. Blandt andet som strategisk rådgiver i VR/AR-virksomheden Virsabi (2019-2020) og adm. dir. for Danmarks Tekniske Museum (2016-2019). Før det har han haft en lang global karriere i FLSmidth senest som Global Communications Director & CSR Manager.

Den teoretiske ballast er to Master-grader i hhv. Computermediated Communication (MCC) samt Samtidshistorie med fokus på den teknologiske udvikling i det 20. århundrede. Derudover har han gennemført en række ledelsesuddannelser i ind- og udland.

Jesper har desuden gennem stærkt netværk og egne erfaringer et solidt kendskab til corporate kunders behov, når det kommer til generalforsamlinger, virtuelle møder og konferencer.