Jesper Buris Larsen

Pressemeddelelse

Arbejdende bestyrelsesformand

Jesper Buris LarsenJesper Buris Larsen

Bestyrelsesformand

5060 6040

Jesper Buris Larsen tiltræder som arbejdende bestyrelsesformand for Get Visual A/S, der er den førende danske spiller inden for design, produktion og teknisk afvikling af konferencer, generalforsamlinger, town halls, virtuelle møder og streaming.

Get Visual har valgt at indsætte Jesper Buris Larsen som ny arbejdende bestyrelsesformand med et klart signal om fortsat fokus på udvikling og vækst på trods af den aktuelle coronakrise.

”Med valget af Jesper Buris Larsen ønsker vi at sende et klart signal om, at vi fokuserer benhårdt på udvikling, vækst og nye forretningsområder”, udtaler partner og adm. dir. Claus Hammerby.

Den melding kommer på et noget usædvanligt tidspunkt, hvor corona-krisen stort set har lukket samfundet ned og sat verdensøkonomien under pres. Det ændrer dog ikke på beslutningen, for Get Visual vil på trods af den aktuelle samfundskrise holde snuden i vækstsporet.

Valget af ny bestyrelsesformand er et led i Get Visuals ambition om at sikre konstant udvikling og vækst i virksomheden, der netop har haft 10-års jubilæum.

Jesper Buris Larsen kommer til Get Visual med massiv erfaring fra dansk erhvervsliv, og han har senest været strategisk rådgiver i VR/AR-virksomheden Virsabi (2019-2020) og adm. dir. for Danmarks Tekniske Museum (2016-2019). Før det har Jesper haft en lang karriere i FLSmidth senest som Global Communications Director & CSR Manager.

Jesper har to Master-grader i hhv. Computermediated Communication (MCC) og samtidshistorie med fokus på den teknologiske udvikling i det 20. århundrede. Derudover har han gennemført en lang række ledelsesuddannelser i ind- og udland.

I Get Visual ser Jesper Buris Larsen frem til stå i spidsen for bestyrelsen i en virksomhed, hvor kreative designere, dygtige teknikere og moderne teknologi går hånd i hånd: ”Ejerne har givet mig den bundne opgave at gentænke og udvikle den strategiske retning for en succesfuld virksomhed i vækst. Så der kommer til at være fokus på både udvikling, vækst og nye markeder i rejsen frem mod Get Visual version 2.0. Og det er heller ikke udelukket, at fremtiden byder på opkøb evt. også i udlandet”.

Hele den digitale dagsorden og de forretningsmuligheder, der ligger i at tilbyde yderligere digitale eller virtuelle konference- og mødeløsninger, vil være i fokus for Jesper Buris Larsen. Og det bliver et klart strategisk vækstområde for Get Visual.

Jesper Buris Larsen tiltræder som bestyrelsesformand den 1. april 2020, og kommer til at få sin daglige gang i virksomheden.