Michael Leslie Pryner

Michael Leslie Pryner

Projektledelse & Eventproduktion

5060 6090

“Det er ofte den lille ting, der gør den store forskel”

Michael hører til blandt branchens mest drevne projektledere og mødeproducere. Med ham ved roret er dit møde i de bedste hænder. Han går gerne en ekstra mil for, at alt skal lykkes, og for ham er det afgørende, at du som kunde altid får det bedste udgangspunkt til at træffe det rigtige valg.

Hans kompetencer er forankret i en lang karriere med planlægning og eksekvering af møder både på kunde- og leverandørsiden. En vej der yderligere har gjort ham til en af de største kompetencer inden for brug af mødeteknologi og deltagerinvolvering. Og for at spænde over hele mødespektret har han tilføjet en certificering som international Certified Meeting Professional (CMP).

Det er næppe for meget at sige, at Michael kan sin møde-ABC. Han ved, hvad der fungerer på scenen, og han har altid noget i ærmet. Han tænker kreativt og er mand for at finde en løsning på dine udfordringer – både de traditionelle og de mere avancerede. En evne, som måske bunder i hans lyst til at dykke ned i den magiske verden og skabe illusioner som aktiv tryllekunstner.

Det er ofte de små ting, der gør den store forskel. Det gælder også i Michaels fritid, hvor geocaching og hans hånd-GPS bringer ham verden rundt i jagten på oplevelser, og hvor hans kreativitet og sans for problemløsning bliver sat på prøve.

Mød en anden fra teamet »