Mikkel Lunau

Mikkel Lunau

Tekniker

5060 6017

”Nærvær og oprigtig interesse giver tryghed”

Mikkel er en af Get Visuals bredt funderede teknikere. Hans kernekompetencer er lyd og billede, men han falder lige naturligt ind på alle pladser. Han vil derfor ofte være at finde på forskellige typer arrangementer.

Mikkel har gennem en årrække afviklet et bredt spekter af AV-produktioner – lige fra store konferencer til musikfestivaller. Han har talent for at skabe stemninger med brug af audiovisuelle effekter – og med rødder i kommunikation, undervisning og personaleudvikling, har han formidlingens kunst siddende på rygraden.

Når det gælder forberedelsen af dit arrangement, tænker han hele vejen rundt. Her er hans baggrund et væsentligt aktiv, når han søger at frame dit budskab med det rette mix af patos, æstetik og rene linjer.

I fritiden arbejder han fortsat med coaching og undervisning, ligesom han arrangerer kulturevents i den Københavnske undergrund.

Mødet med Mikkel er et møde med nærvær og oprigtig interesse i dit virke, dit budskab og dine målsætninger. Egenskaber, som passer perfekt ind i Get Visuals dedikerede team.

  • Lyd og billede
  • Audiovisuelle effekter
  • Coach og underviser.
Mød en anden fra teamet »