Danfoss General Management Meeting

Case

Danfoss General Management Meeting

En naturtro scenografi, der bringer deltagerne tættere sammen

Danfoss General Management Meeting er en årlig begivenhed, hvor ledere og beslutningstagere i Danfoss samles for at diskutere virksomhedens fremtidige strategi og mål.

Opsætningen i salen var denne gang inspireret af et lignende job, hvor Get Visual var med Danfoss i Portugal.

General Management Meeting med grønt tema

Mødets grønne tema blev manifesteret i scenografien.

Det grønne tema blev manifesteret gennem scenografien. Store træer og lyssætning, samt scenefronter og understel til skærmene, der var udført i træ, satte stemningen.

På indholdssiden blev der brugt animerede billeder af en skov med en underlægning af fuglelyde. Indholdet vekslede mellem oplæg på en rund scene i midten, hvor alle deltager havde frit udsyn fra deres pots, samtidig med at tekst og billedmateriale blev vist på deres lokale skærm lige foran gruppen.

30 pots styrker dialog og samarbejde

Lokalet var indrettet med pots rundt om en scene i midten. Det inspirerede til dialog og styrket samarbejde. Store træer i kombination med lyssætning skabte en hel unik stemning i lokalet.

Hver pot var opbygget af syv stole, et lavt sofabord og en selvstændig monitor til hver af grupperne.

Med denne opsætning af 30 pots, kunne der samles mere end 200 deltagere i et stort møde, hvor de samtidig var samlet i mindre grupper af 7, som indbød til styrket dialog og samarbejde.

Den totale lyssætning blev løbende justeret efter indholdet på scenen og skærmene, dette forstærkede totaloplevelsen og skabte en mindeværdig oplevelse for deltagerne.

Get Visual stod for hele forvandlingen af rummet – fra kreativ tanke til detaljeret udførelse og afvikling – med respekt for de originale vægge og gulve.

Kontakt Get Visual i Aarhus eller København
Ring eller skriv, du vælger selv:

  • Ring 5060 6060
  • Skriv til
Måske er der en Get Visual-medarbejder, du allerede kender.