Maersk_CMD_2021_2 CMD_TAB CMD_MOB Digitale løsninger

LIVE STREAMING, WEB-TV, AUDIOCAST OG WEBCAST

INTERNT I VIRKSOMHEDEN ELLER TIL ET GLOBALT PUBLIKUM

Live streaming er virksomhedens tilbud til kunderne eller et internt redskab, der giver medarbejderne mulighed for altid at være fuldt opdateret, uanset tid, sted og rum.

LIVE STREAMING TIL ALLE MØDER

Vi tilbyder live streaming af alle typer møder; generalforsamling, Capital Markets Day, kvartalsmeddelelse, town hall-møde, kongres, pressemøde etc. Og skal det være tilgængeligt på jeres hjemmeside efterfølgende, leverer vi on demand webcast/audiocast.

Løsningen bliver skræddersyet til jeres møde, så det understøtter virksomhedens budskaber. Er der brug for et virtuelt møde, hvor deltagerne kan stille spørgsmål undervejs, er det også en mulighed, ligesom vi kan levere en brugergrænseflade, der matcher virksomhedens profil.

Vores teknikere sikrer, at teknikken fungerer optimalt, og at jeres webcast bliver afviklet som aftalt – enten som en lang udsendelse eller indekseret efter de enkelte foredragsholdere.

I skal blot fokusere på indholdet, vi sørger for at det kan ses overalt og på alle enheder.

ON DEMAND-LØSNING PÅ JERES WEBSITE

Ønsker I efterfølgende at stille informationen til rådighed gennem webcast på virksomhedens hjemmeside, så har Get Visual en løsning, der modsvarer krav om pris og kvalitet.

EN SAMLET AV-LØSNING

Uanset typen af møde sørger vi for alle praktiske detaljer i tæt samarbejde med jer. Som en del af AV-løsningen leverer vi fx også talerstol og teleprompter, så dit budskab bliver leveret professionelt og præcist. Og ønsker I samme høje kvalitet i lys, lyd og billede ved mødet, tilbyder vi naturligvis også den del af AV-løsningen.

SE EKSEMPLER PÅ NOGLE AF VORES WEBCAST-LØSNINGER

Generalforsamling

Lundbeck – Generalforsamling 2023
A.P. Møller – Mærsk A/S – Generalforsamling 2022

Capital Markets Days/investormøder

A.P. Møller – Mærsk A/S – ESG Day 2022
Coloplast – ESG Day 2022

Kvartalsmeddelelser

Novozymes – Q1 2023

Konference

Blox - Build Back Better 2020

Elektronisk kongresprotokol

Dansk Metal – Kongres 2020

SKAL JERES NÆSTE ARRANGEMENT OGSÅ LIVE STREAMES?

Vi tilbyder flere forskellige løsninger på live streaming/webcast. Kontakt Get Visual i Aarhus eller København for at få et bud på den løsning, der passer jeres dine ønsker og behov.