Live streaming / webcast

Live streaming, web-tv, audiocast og webcast
– internt i virksomheden eller til et globalt publikum

Live streaming er virksomhedens tilbud til kunderne eller et internt redskab, der giver medarbejderne mulighed for altid at være fuldt opdateret, uanset tid, sted og rum.

Live-streaming af alle typer møder

Vi tilbyder live streaming af alle typer møder; generalforsamling, Capital Markets Day, kvartalsmeddelelse, town hall-møde, kongres, pressemøde etc. Og skal det være tilgængeligt på jeres hjemmeside efterfølgende, leverer vi on demand webcast/audiocast.

Løsningen bliver skræddersyet til jeres møde, så det understøtter virksomhedens budskaber. Er der brug for et virtuelt møde, hvor deltagerne kan stille spørgsmål undervejs, er det også en mulighed, ligesom vi kan levere en brugergrænseflade, der matcher virksomhedens profil.

Vores teknikere sikrer, at teknikken fungerer optimalt, og at jeres webcast bliver afviklet som aftalt – enten som en lang udsendelse eller indekseret efter de enkelte foredragsholdere. I skal blot fokusere på indholdet, vi sørger for at det kan ses overalt og på alle enheder.

Webcast on demand

Ønsker I at efterfølgende at stille informationen til rådighed gennem webcast på virksomhedens hjemmeside, så har Get Visual en løsning, der modsvarer krav om pris og kvalitet.

Uanset typen af møde sørger vi for alle praktiske detaljer i tæt samarbejde med jer. Som en del af AV-løsningen leverer vi fx også talerstol og teleprompter, så dit budskab bliver leveret professionelt og præcist. Og ønsker I samme høje kvalitet i lys, lyd og billede ved mødet, tilbyder vi naturligvis også den del af AV-løsningen.

Se eksempler på nogle af vores webcast-løsninger

Generalforsamling

Lundbeck – Generalforsamling 2022

A.P. Møller – Mærsk A/S – Generalforsamling 2022

Capital markets days / investormøder

A.P. Møller -Mærsk A/S – ESG Day 2022

Coloplast – ESG Event 2022

Novozymes – Capital markets day 2021

Novo Nordisk A/S – Capital markets day 2019

Kvartalsmeddelelser (audiocast)

Novozymes Group – 3. kvartal 2022

Maersk Group – 3. kvartal 2022

Konference

Blox – Build Back Better 2020

Elektronisk kongresprotokol

FOA – Kongres 2019

Dansk Metal – Kongres 2020

Skal dit næste arrangement også live streames på internettet?

Vi tilbyder flere forskellige løsninger på live streaming/webcast, så lad os sammen finde den løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Kontakt Get Visual i Aarhus eller København
Ring eller skriv, du vælger selv:

  • Ring 5060 6060
  • Skriv til
Måske er der en Get Visual-medarbejder, du allerede kender.