NY_CPH_GF2 AV_total_tablet AV_total_mobil SMÅ OG STORE MØDER

AV-TOTALLØSNINGER TIL
MØDER I ALLE STØRRELSER

Småt eller stort?

Et møde behøver ikke at være stort for at se stort ud.
Ofte er det små ting, der gør den store forskel.

Et møde, hvor der er brug for en enkelt mikrofon og et par højttalere, kan med ganske få ekstra elementer komme til at ligne meget mere end det koster. Fx kan en søjle til foredragsholderen i stedet for det traditionelle cafébord skabe et roligt udtryk. Eller en baggrund med lys i de rigtige farver kan understøtte virksomhedens identitet.

Europadagen_2018_Dansk_Metal_1700-500x281I Get Visual designer, producerer og afvikler vi møder i alle størrelser – naturligvis med respekt for budgetter og det udtryk, I ønsker. Og det gør ingen forskel, om det hedder aktionær-, garant-, medlems- eller pressemøde.

Intet møde er for stort, og intet møde er for småt. Uanset om I forventer 20 eller 20.000 gæster, finder vi en AV-løsning, der passer til jeres arrangement, og I vil altid få en dedikeret betjening fra vores team af teknikere.

Se eksempler på løsninger for store møder HER.

Hvem er vi?

I Get Visual finder du en gruppe af Danmarks mest erfarne rådgivere og specialister inden for præsentations- og AV-løsninger – fysiske, virtuelle og hybride.

Vi brænder for det, vi laver, og leverer kvalitet ned til mindste detalje.

Vil du have inspiration til, hvordan dit møde kan understøtte virksomhedens identitet? Så lad os give et uforpligtende bud på en AV-løsning.

KONTAKT OS