Scenografi

AV-løsninger og scenografi med respekt for rummet

Uanset om du vælger at afholde dit møde eller konference i egne lokaler, i en historisk bygning eller på et konferencested, har vi ekspertisen til at skabe de rigtige rammer. Scenografi og øvrig udsmykning kan skabe en stemning, der matcher virksomhedens profil og understøtter budskabet.

Vi tænker indhold og form som sammenhængende størrelser. Og vi designer og producerer den udsmykning, der understøtter virksomhedens profil – altid i respekt for rummet og mødets deltagere.

Scenografi og belysning

Grafiske elementer fra virksomhedens designlinje, virksomhedens produkter eller kampagneelementer bliver tænkt ind i scenografien – alt efter behov, ligesom belysningen i rummet kan afstemmes virksomhedens visuelle identitet.

Vi designer, producerer og opbygger scenografi og sørger for grafik til skilte, bannere mv. Vores lysdesignere arbejder med lys og lyssætning, så rummets naturlige dekoration, eventuelle kunstgenstande og øvrige flader udnyttes bedst muligt.

Få råd om AV-løsning og scenografi

Vi rådgiver allerede tidligt i processen om AV-løsning og scenografi, ligesom vi meget gerne hjælper med at finde netop det mødested, der bedst matcher den fortælling, virksomheden ønsker at kommunikere.

Kontakt Get Visual i Aarhus eller København
Ring eller skriv, du vælger selv:

  • Ring 5060 6060
  • Skriv til
Måske er der en Get Visual-medarbejder, du allerede kender.