ITUC_dec18_2315_jje ITUC_TAB-1 ITUC_MOB-1 Scenografi med respekt for rummet

NÅR DESIGNMANUALEN
SKAL BRINGES TIL LIVE

VI LEVERER SCENOGRAFIEN

Uanset om du vælger at afholde dit møde eller konference i egne lokaler, i en historisk bygning eller på et konferencested, har vi ekspertisen til at skabe de rigtige rammer.

Vi sørger for at din designmanual eller virksomheds visuelle profil kommer til udtryk i livemødet med din målgruppe. Måske kender du den situation, hvor mødestedet med den helt rette størrelse eller kapacitet til dit arrangement, desværre ikke matcher virksomhedens visuelle udtryk. Det hjælper vi dig med at få det til i harmoni med en AV-løsning, der sikrer at dit budskab bliver både set og hørt. 

Vi tænker indhold og form som sammenhængende størrelser. Og vi designer og producerer en udsmykning, der understøtter virksomhedens profil – altid med respekt for rummet og mødets deltagere. Vi designer og producerer in-house.

Scenografi og belysning

Grafiske elementer fra virksomhedens designlinje, virksomhedens produkter eller kampagneelementer bliver tænkt ind i scenografien – alt efter behov, ligesom belysningen i rummet kan afstemmes virksomhedens visuelle identitet, men med respekt for rummets udformning.

Carlsberg_GF_2019_01

Få råd om AV-løsning og scenografi

Vi rådgiver allerede tidligt i processen om samspillet mellem AV-løsning og scenografi, ligesom vi meget gerne hjælper med at finde netop det mødested, der bedst matcher den fortælling, I ønsker at kommunikere.

LÆS MERE OM DESIGNPROCESSEN HER

KONTAKT OS