Visuel kommunikation

Visuel Kommunikation

Store billeder, video eller film kan være med til at understøtte komplekse budskaber ved møder og konferencer.

Visuel kommunikation i form af et interview eller en reportage om jeres virkelighed kan bidrage til at sætte den helt rigtige scene ved fx jeres kapitalmarkedsdag, konference eller årsmøde. Det skal naturligvis være tilpasset begivenhedens udtryk og form, så den understøtter jeres formidling af de faglige budskaberne.

Den visuelle kommunikation kan skabe stemninger eller visualisere komplekse problemstillinger på en helt anden måde end den traditionelle PowerPoint. Ved at tænke fx video ind allerede tidligt i planlægningsfasen, kan mødet blive en anderledes oplevelse for deltagerne, ligesom det er muligt at bygge op til mødet på en effektiv måde.

En rød tråd med visuel kommunikation

Tag Get Visual med allerede i planlægningsfasen som sparringspartner. Jo tidligere, vi er med i forløbet, jo bedre kan vi planlægge og producere netop det indhold som passer til jer og jeres møde. Det er muligt at bestille alt fra den klassiske videofortælling til indhold, som passer til de helt store skærme. Og ønsker I dokumentation af mødet eller optagelser til de sociale medier, klipper vi en reportagevideo sammen fra begivenheden.

Det giver en rød tråd fra indbydelse til afslutning og evaluering.

I Get Visual er det Johnny Frederiksen, der er tovholder i vores produktionsafdeling Visuel kommunikation. Han kommer med en baggrund i medieverdenen, men har også arbejdet i politiske organisationer og for virksomheder med behov for at løse den visuelle kommunikation ad nye veje.

Al produktion bliver udført i tæt samarbejde med Get Visuals andre specialister inden for produktion, design & branding og tv & streaming, så den endelige historiefortælling afspejler jeres visuelle identitet.

Vil du inspireres til Visuel kommunikation?

Vi skræddersyr den visuelle kommunikation, så den passer til din virksomhed eller organisation. Så lad os finde den løsning, der får dit møde til at være det, dine deltagere husker længe efter det er slut.

Kontakt Get Visual i Aarhus eller København
Ring eller skriv, du vælger selv:

  • Ring 5060 6060
  • Skriv til
Måske er der en Get Visual-medarbejder, du allerede kender.