Koer_web Koer_TAB Koer_MOB PRODUKTION AF VIDEO, FOTO OG GRAFIK

VISUEL KOMMUNIKATION

STORYTELLING

Store billeder, video eller film kan være med til at understøtte komplekse budskaber ved møder og konferencer

Visuel kommunikation i form af et interview eller en reportage om jeres virkelighed, kan bidrage til at sætte den helt rigtige scene ved f.eks. jeres kapitalmarkedsdag, lederkonference eller årsmøde. Det skal naturligvis være tilpasset begivenhedens udtryk og form, så den understøtter jeres formidling af de faglige budskaber.

 

SKAB DEN RETTE STEMNING

Den visuelle kommunikation kan skabe stemninger eller visualisere komplekse problemstillinger på en helt anden måde end det traditionelle slideshow. Ved at tænke f.eks. video ind tidligt i planlægningsfasen, kan mødet blive en anderledes oplevelse for deltagerne, ligesom det er muligt at bygge op til mødet på en effektiv måde.

 

EN RØD TRÅD I DEN SAMLEDE KOMMUNIKATION

Tag Get Visual med tidligt i planlægningsfasen som sparringspartner. Jo før, vi er med i forløbet, jo bedre kan vi planlægge og producere netop det indhold som passer til jer og jeres møde. Det er muligt at bestille alt fra den klassiske videofortælling til indhold, der passer til de helt store skærme. Og ønsker I dokumentation af mødet eller optagelser til de sociale medier, klipper vi en reportagevideo sammen fra begivenheden.

Det giver en rød tråd fra indbydelse til afslutning og evaluering.

 

PRODUKTION EFTER JERES BEHOV OG ØNSKER

I Get Visual er det videojournalist Johnny Frederiksen, der er tovholder i vores produktionsafdeling for Visuel kommunikation. Han kommer med en baggrund i medieverdenen, men har også arbejdet i politiske organisationer og for virksomheder med behov for at løse den visuelle kommunikation ad nye veje.

Al produktion bliver udført i tæt samarbejde med Get Visuals andre specialister inden for produktion, design & branding og tv & streaming, så den endelige historiefortælling afspejler jeres visuelle identitet.

 

INSPIRATION TIL HVORDAN VISUEL KOMMUNIKATION KAN GØRE EN FORSKEL?

Vi skræddersyr den visuelle kommunikation, så den passer til din virksomhed eller organisation. Så lad os finde den løsning, der får dit møde til at være det, dine deltagere husker længe efter, det er slut.

KONTAKT OS HER