Statsministeriet_sojle_WEB Statsministeriet_sojle_TAB Statsministeriet_sojle_mobil Mødet med medierne

PRESSEMØDE

FOTO: ANTHON UNGER

FOKUS PÅ VIRKSOMHEDEN OG GODE VILKÅR FOR PRESSEN

Når pressen stiller skarpt på virksomheden, skal alt være forberedt til mindste detalje: Profilering af virksomheden, en præsentation, der kan ses af alle, en taler, der er tryg i situationen og vilkår, der gør arbejdet nemt for pressen.

I Get Visual har vi ekspertisen til at gøre pressemødet til en succes. Vi kan designe og producere skilte og bannere, der profilerer virksomheden. Vores teknikere møder hovedpersonen med ro og overblik og sikrer tryghed på scenen. Og vi ved, hvordan arbejdsforholdene for pressen bliver optimale.

LYD, LYS OG BILLEDE TIL PRESSEN

Pressen har travlt og ankommer derfor ofte kort før pressemødets start. Vi sikrer, at deres arbejdsforhold er optimale. Kameravenligt lys og strøm, internetforbindelse, lydudtag (pressedrop), tolkning og andre forhold er på plads og testet for at give journalisterne den bedste oplevelse. 

Uanset om budskabet er positivt eller negativt, så er en god forberedelse medvirkende til at give pressen et professionelt indtryk af jeres virksomhed. 

Soc_Dem_Valgfest_2019


LIVE STREAMING OG ON DEMAND VIDEO

Ved at live streame pressemødet og efterfølgende vise det on demand på video, har alle mulighed for at følge med direkte eller se/gense pressemødet senere. Vi sørger for alle praktiske detaljer i tæt samarbejde med jer, så I blot skal linke til webcastet.

pressemøde_DISA-2

Vores teknikere skaber tryghed hos dem, der skal i rampelyset. De ved, at når "dem med de blå skjorter" står for teknikken, så kan de koncentrere sig om det, de skal præsentere.

PROFILERING AF VIRKSOMHEDEN

Der er mange muligheder for at profilere virksomheden gennem pressemødet, og alle muligheder skal tænkes ind. Ved at vælge scene, baggrund, interviewzoner, præsentation mv., der understøtter virksomhedens identitet, kan I sikre hvilke billeder, der bliver vist om virksomheden.

I Get Visual har vi stor erfaring med det rigtige set up, så pressen får de rigtige billeder – både under selve pressemødet og ved personlige interviews bagefter.

Læs HER om hvordan vi kan hjælpe med at profilere din virksomhed, når I holder pressemøder.

 

pressemode_ekstra01_web

MEDIETRÆNING

Når repræsentanter fra jeres virksomhed møder pressen, er det vigtigt at de fremstår overbevisende og vidende. Vi hjælper vores kunder med at "shine" på scenen og foran et publikum. Læs mere om vores ydelser inden for medietræning HER.

VIL I VIDE MERE OG HAVE INSPIRATION TIL JERES NÆSTE PRESSEMØDE?

kontakt os for et uforpligtende bud på, hvordan vi i samarbejde kan gøre jeres pressemøde til en god oplevelse for alle.