Pressemøde

Pressemøde
– fokus på virksomheden og gode vilkår for pressen

Når pressen stiller skarpt på virksomheden, skal alt være forberedt til mindste detalje: Profilering af virksomheden, en præsentation, der kan ses af alle, en taler, der er tryg i situationen og vilkår, der gør arbejdet nemt for pressen.

I Get Visual har vi ekspertisen til at gøre pressemødet til en succes. Vi kan designe og producere skilte og bannere, der profilerer virksomheden. Vores teknikere møder hovedpersonen med ro og overblik og sikrer tryghed på scenen, og vi ved, hvordan arbejdsforholdene for pressen bliver optimale.

Lyd, lys og billede til pressen

Pressemøde Europadagen 2018
En baggrund kan give en samlende effekt på en scene. Hvide søjler i stedet for caféborde giver på enkel vis et helt andet udtryk.

Pressen har travlt og ankommer derfor ofte kort før pressemødets start. Vi sikrer, at deres arbejdsforhold er optimale. Strømforsyning, internetforbindelse, lydudtag, tolkning og andre forhold er på plads og testet for at give journalisterne den bedste oplevelse.

Positivt eller negativt budskab, så er det medvirkende til at give et professionelt indtryk af jeres virksomhed.

Live streaming og on demand video

Pressemødet webcastes efter aftale med efterfølgende on demand video, så alle har mulighed for at følge med direkte eller se/gense pressemødet senere. Vi sørger for alle praktiske detaljer i tæt samarbejde med jer, så I blot skal linke til webcastet.

Profilering af virksomheden

Der er mange muligheder for at profilere virksomheden gennem pressemødet, og alle muligheder skal tænkes ind. Scene, baggrund, interviewzoner, præsentation mv. kan sikre hvilke billeder, der bliver vist om virksomheden.

I Get Visual har vi stor erfaring med det rigtige setup, så pressen får de rigtige billeder – både under selve pressemødet og ved efterfølgende personlige interviews.

Vil du vide mere og have inspiration til dit næste pressemøde?

Vi giver gerne et uforpligtende bud på en løsning til dit næste pressemøde – uanset størrelse.

Kontakt Get Visual i Aarhus eller København
Ring eller skriv, du vælger selv:

  • Ring 5060 6060
  • Skriv til
Måske er der en Get Visual-medarbejder, du allerede kender.