CASE - VERDENSKONGRES

Ituc World Congress

Live streaming, tolkning og enestående scenografi

Danske LO var vært, da den internationale organisation ITUC (International Trade Union Confederation) afholdt deres 4. verdenskongres i København under temaet ”Building Workers’ Power: Change the Rules”. Mere end 1.200 fagforeningsmedlemmer fra 132 lande deltog i kongressen.

Synlighed af ITUC og deres arbejde var vigtige elementer i opbygning af både show, kongres og scene. Både foyer og konferencesal skulle desuden have tydelige referencer til organisationens arbejde – at sikre bedre arbejdsvilkår for arbejdere i hele verden.

”Get Visual – we told them to do just that – get visual – thank you”

Generalsekretær Sharan Burrow


Ambitionsniveauet var og er højt. Allerede tidligt i planlægningsfasen var Get Visual i tæt dialog med kunden for at finde en løsning, der i sin helhed kunne matche både begivenheden og kundens forventninger til en international event.

Scenografi med branding af organisationen

ITUC_dec18_2342_jje


Al dekoration i konferencesal og omgivelser blev designet med udgangspunkt i konferencens tema og med respekt for ITUC’s logo og visuelle identitet.

Allerede ved ankomsten til konferencen bliver deltagerne mødt af billeder, der repræsenterer arbejdere fra hele verden. Indgangsdøre og store vinduespartier er folieret, ligesom det overordnede tema er eksponeret på store bannere både udenfor og i foyeren.

Konferencesalen sender signaler om, at ITUC tager deres sag alvorligt, og at de favner hele verden. En scene holdt i logoets varme farver rækker ud til deltagerne, og et lysdesign på mødesalens vægge, hvor store og små runde elementer i logoets farver bevæger sig ubemærket hen over fladen, signalerer, at der er plads til alle.

Det store lærred viser talerne og deres præsentationer – blended ind med billeder, der repræsenterer alverdens arbejdere, specialproducerede animationer og filmsekvenser.

 

Tolkning til 12 forskellige sprog

Tolke0007

Når en kongres skal nå ud til hele verden, er tolkning nødvendigt – både til de fremmødte og til dem, der følger med på distancen. Alt blev oversat til engelsk, men derudover var der tolkning til yderligere 11 andre sprog.

Live streaming og on demand video

hobride_moder_web

ITUC repræsenterer 207 mio. arbejdere i 163 lande og alle skal kunne følge med, også selvom de ikke er i stand til at være til stede fysisk. 

Hele kongressen blev live streamet, og efterfølgende er flere af indslagene til at gense on demand.

I Get Visual var vi med helt fra idéfasen. Vi stod for alt fra planlægning over design, produktion og projektledelse til teknisk afvikling. For kunden skabte det tryghed, og tilfredsheden var stor, da  vi alle kunne se tilbage på en vel afsluttet konference.

Brug for inspiration til at sætte din virksomhed i fokus gennem arrangementer?

Vi viser gerne flere eksempler på, hvordan en helstøbt AV-løsning – fra idé til eksekvering – kan gøre noget særligt for din konference – også hvor det er de helt små ting, der gør den store forskel.

Jo før vi er med i processen, jo bedre kan vi inspirere til den løsning, der passer præcis til dit møde.

Kontakt Get Visual i Aarhus eller København

Ring eller skriv, du vælger selv:

Måske er der en Get Visual-medarbejder, du allerede kender.