Maersk – Capital Markets Day 2018

Respekt for rummets arkitektur

A.P. Møller – Mærsk Capital Markets Day

Når der bliver valgt et mødested med unik og verdensberømt arkitektur, og hvor bygningen er en historiefortælling i sig selv, er det med største ydmyghed og respekt for rummet, Get Visual designer og producerer mødet.

AV-løsning i samspil med mødestedets arkitektur

A.P. Møller – Mærsk A/S valgte at bruge Operaens foyer til deres Capital Markets Day 2018. Trapper til første balkon dannede en naturlig ramme om det areal, der blev indrettet til mødet, og skabte på en og samme tid et intimt møderum og et godt samspil med arealer til netværk og catering.

En lille scene under balkonen sikrede at alle deltagere kunne se både taler og præsentationer. Gennem baggrunden i mat akryl, var der kig til både koncernens hovedsæde og Amaliehaven.

Maersk Capital Markets Day 2018 – Operaen – Branding ved indgangAt bruge Operaen som mødested giver nogle unikke rammer, der kræver minimal indretning for at gøre rummet til virksomhedens eget. Og de store glasfacader mod havneindløbet giver mulighed for enkel branding ved deltagernes ankomst.

Brug for inspiration til AV-løsning med respekt for rummet?

Måske har du allerede et unikt sted i tankerne, der er egnet til dit møde – enten af historiske årsager, eller fordi du synes, rummet er smukt.

Hos Get Visual rådgiver vi gerne om valg af sted, og har du brug for inspiration til, hvordan indretning og arkitektur kan gå hånd i hånd og gøre noget særligt for virksomheden, så lad os give et uforpligtende bud.

Vi hjælper også gerne med at booke det sted, vi i samarbejde finder frem til.

Kontakt Get Visual i Aarhus eller København
Ring eller skriv, du vælger selv:

  • Ring 5060 6060
  • Skriv til
Måske er der en Get Visual-medarbejder, du allerede kender.