GET VISUAL A/S FÅR NY ADMINISTRERENDE DIREKTØR OG EJERKREDSEN ÆNDRES

Fredag den 1. september 2023 er der skiftedag i direktørstolen i Get Visual A/S.

Her tiltræder Jette Skeem som ny administrerende direktør, mens Claus Hammerby – der har været direktør og medejer siden Get Visual blev stiftet i 2010 – overgår til en rolle som seniorrådgiver i en overgangsperiode med fokus på bl.a. det tekniske område i Get Visual.

Jette Skeem har senest været VP i Aller Media med ansvar for bl.a. eventbureauet ALIVE samt områderne kommunikation, jura, HR og B2B-salg. Direktørskiftet har været planlagt gennem nogen tid og sker efter en god rekrutteringsproces.

Sideløbende med direktørskiftet sker der også ændringer i Get Visuals ejerkreds. Claus Hammerby og Michael Spangsberg sælger deres ejerandele i Get Visual til svenske Informationsteknik Scandinavia AB, der samtidig erhverver aktiemajoriteten, mens medstifterne Henrik Vennestrøm Nielsen og Jacob Elsig fortsætter både som medejere, ledere og bestyrelsesmedlemmer i virksomheden.

I bestyrelsen indtræder Informationsteknik Scandinavias administrerende direktør Patrik Camp og direktør Magnus Krabbe. Anders Frederik Gjesing fortsætter som bestyrelsesformand.

Informationsteknik Scandinavia er en af Sveriges førende leverandører af tekniske løsninger til møder og konferencer både på udlejningsbasis og som faste installationer.

Dagens to nyheder peger fremad for Get Visual og målet er en styrket organisation, fokus på forretningsudvikling og yderligere vækst – baseret på Get Visuals grundtanker om at sikre tryghed for kunderne og at understøtte værdiskabelse, når mennesker mødes.

Get Visual fortsætter som et selvstændigt aktieselskab og stærkt dansk brand – men nu med mulighed for fælles forretningsudvikling med en af Skandinaviens største aktører.

Der vil på et senere tidspunkt blive lejlighed til at hilse på og sige goddag og farvel.