Det store møde

AV-løsning til det store møde
– et rum der omfavner deltagerne og inspirerer

Jo flere deltagere, jo sværere er det at nå alle. Indretningen af mødelokalet kan bidrage til at komme i mål med det store møde.

Den klassiske opstilling med en scene i den ene ende og stole i biografopstilling kan fungere fint, så længe kommunikationen primært er fra panelet til deltagerne. Skal deltagerne derimod involveres, inspirere hinanden og se hinanden i øjnene, kræver det en anden opsætning.

Et møderum med 360 graders effekter til dit store møde

Vil du fx appellere til deltagernes følelser, skabe en stemning af intimitet, eller har du behov for at udfordre deltagerne med forskellige budskaber, så er en 360 graders præsentation særdeles effektiv. Lys, lyd og billede omslutter alle og bidrager til stemninger, inspiration, dialog og en følelse af nærvær.

Det store møde - 360 graders lærred
Det store lærred kræver store billeder. Til gengæld bliver oplevelsen så meget mere intens.

Store billeder og/eller forskellige budskaber fra hver sin vinkel er blot noget af det indhold, der egner sig perfekt til formatet. Ligesom tidslinjer krydret med forskelligt indhold er som skabt til mediet. Sæt fantasien fri. Vi udfordrer gerne normerne og de gængse opfattelser af, hvad der er muligt at præsentere.

Hvordan deltagerne skal placeres i salen, defineres af de forventninger, der er til involvering og dialog. Fx kan borde med mindre grupper invitere til gruppearbejder i plenum, eller stolerækker vendt mod en scene i centrum kan give indtryk af nærhed – også for de bagerste rækker.

For oplægsholderen betyder det også, at det er en lidt anden rolle end den sædvanlige. Det er ikke i samme grad muligt at følge et fast manuskript, der læner sig op ad en PowerPoint-præsentation, men der er behov for at kunne være mere fri i sin fremlægning.

360 graders lærred - Det store møde
Opsætning af lærred til 360 graders oplevelse.

I Get Visual designer og producerer vi møder i alle størrelser og former – altid med respekt for budgetter, behov og det udtryk, virksomheden ønsker. Vi har lang erfaring med visuelle effekter på forskellige medier, som egner sig til at skabe den rette stemning ved fx kickoff, produktlanceringer, leder- og strategimøder, uanset om det er et arrangement for 500 eller 5.000 deltagere.

Skal vi gøre en forskel for dit store møde?

Vil du have inspiration til hvordan dit møde kan blive en oplevelse ud over det sædvanlige og være det, dine deltagere husker? Så lad os være en del af din planlægning helt fra start. Vi leverer alt fra rådgivning og valg af venue til produktion og afvikling af mødet. Og sikrer tryghed fra start til slut.

Kontakt Get Visual i Aarhus eller København
Ring eller skriv, du vælger selv:

  • Ring 5060 6060
  • Skriv til
Måske er der en Get Visual-medarbejder, du allerede kender.