Frederik Overgaard

Frederik Overgaard

Frederik Overgaard, Get Visual A/SKonsulent

5060 6060

”Billeder siger mere end ord”

Frederik er en af vores stærke filmkompetencer.  Han er en af spidskompetencerne, når det gælder billed- og lysdesign til virtuelle møder og live streaming.

Frederik er uddannet som film- og tv-produktionstekniker fra Medieskolerne i Viborg, og han er lidt af en troldmand, når det kommer til filmproduktion og redigering.

I det hele taget befinder Frederik sig rigtig godt bag kameraet – og computeren. Han leverer gennemtestede løsninger, og uanset størrelsen på dit møde kan du som kunde altid være helt tryg ved at have Frederik i produktionen.

Frederiks tekniske baggrund kombineret med en kreativ tilgang til opgaverne gør ham til en værdsat kollega. Han inspirerer ved udvikling og produktion af nye løsninger, der kan gøre en forskel for kundernes udtryk fra podiet. Han er samtidig nysgerrig af natur og er derfor blandt de første til at afprøve nye features i virtuelle mødeløsninger.

Frederik går til alle opgaver med dedikation og sikrer kvalitet til mindste detalje. Han er derfor et perfekt match i Get Visuals team af perfektionister.

Mød en anden fra teamet »