Maria Gram Pajonzeck

Maria Gram Pajonzeck

Maria Gram PajonzeckDigital Media

+45 5060 6072

“Tænk digitalt – de skaber helhed”

Maria er en af de stærke kræfter bag Get Visuals streaming og New Media-løsninger – både når det gælder udvikling, og når der skal eksekveres.

Hun har en Bachelor (BSc) i Medialogi fra Aalborg Universitet og har dermed en teoretisk tilgang til opgaverne, der spænder over hele spektret fra de traditionelle AV-løsninger til det digitale univers. Alt er omsat til praktisk erfaring. Her er virtuelle møder og live streaming hendes foretrukne arbejdsfelt, hvilket gør hende til en fuldblods digital medienørd.

Maria kaster sig gerne ud i nye opgaver, og hun er helst på forkant med udviklingen. Hun dykker ned i beta-versioner af digitale platforme, så hun er klar, uanset hvilken platform du bruger. Og du kan samtidig være sikker på, hun kender alle hjørner, for Maria læser manualerne fra A til Z.

Grundighed og udsyn er Marias varemærker. Hun har altid et smil på læben, og hun siger aldrig nej til et godt stykke kage. Maria passer perfekt ind i Get Visuals team af perfektionister. Og alle kunder kan være helt trygge, når Maria sidder bag mikserpult og tastatur og får mødet til at spille.

Mød en anden fra teamet »