CASE - HYBRIDMØDE

Hybrid Generalforsamling

Totalløsning med scenografi, fysisk publikum og streaming

Bag det blå ydre ligger et komplekst teknisk setup, der ikke kun handler om at levere lyd, lys og pæne billeder, men også kommunikation og afvikling af et juridisk forløb med digitale afstemninger i salen og online

Danske Banks generalforsamling 2022 blev afholdt i K.B. Hallen på Frederiksberg. Mødet var hybridt, idet der både var aktionærer med i salen og hjemme foran skærmene. Afstemningerne foregik digitalt, så både fremmødte og online aktionærer kunne stemme med. 

KOMMUNIKATIONEN ER ESSENTIEL

Førstehåndsindtrykket er vigtigt for Danske Bank. Både når man træder fysisk ind i K.B. Hallens arena og logger ind via computeren. Danske Banks let genkendelige blå univers - her bygget af Get Visuals Scenografi & Branding afdeling - efterlader ingen tvivl om, hvem der holder generalforsamling. Men trods det pæne ydre, er kommunikationen på de indre linjer i højsædet.

For at dirigenten kan følge med i tilkendegivelser fra aktionærerne, afstemningsforløbet og resultaterne fra sin position på talerstolen, etableres der forskellige diskrete kommunikationskanaler mellem aktionæradministrationen, bestyrelses- og formandssekretariaterne, indskrivningsbordet, hvor talerne melder sig, og vores producer af mødet.

For at udenlandske aktionærer og bestyrelsesmedlemmer kan følge med i dansksprogede indlæg, transmitteres simultantolkning til bærbare tolkesæt i salen og gennem en separat lydkanal i streamingen.

De mange forskellige kommunikationskanaler er ikke standardløsninger, men udviklet og forædlet gennem mange års afviklinger, hvilket i dag kommer alle vores kunder tilgode.

Danske_Bank_GF_mar2023_jof_032

Mødepanelet instrueres i brug af teknikken på panelbordet 

Panelbordet leveres, ligesom scenografien, af Get Visual, og panelbordsfronten afskærmer diskret mødepanelets medkig og anden indbygget teknologi.

Talerstolen er specialfremstillet til brug af talere i alskens højder - den kan både hæves og sænkes fra afviklingsbordet uden for scene- og publikumsområdet, så den altid passer i højden til talerne og mikrofonen kommer tæt på deres mund, så vi kan sikre en ordentlig talelyd.

DIN GENERALFORSAMLING ER I TRYGGE HÆNDER HOS OS

Vi er specialister i afvikling af generalforsamlinger. Vores teknikere og producer forstår jargonen og kender til uforudsigeligheden i den type juridiske møder, og forstår at agere derefter.

Kontakt vores specialister for et bud på, hvordan vi kan hjælpe jer med professionel afvikling af jeres næste generalforsamling.

KONTAKT OS HER