CASE - DIGITALT VÆKSTPANEL

Digitalt Vækstpanel - Pressemøde

- når pressen inviteres indenfor

Når Erhvervsministeriet afholder pressemøder, er mødestedet ofte en virksomhed. Det var også tilfældet, da Digitalt Vækstpanel holdt pressemøde og Dansk Metal lagde hus til.

I dagens anledning blev kantinen inddraget til møderum, og tilstødende mødelokaler blev brugt til efterfølgende bespisning og netværk.

Et lille podie skabte den naturlige grænse mellem talere og publikum. For at skærme af mod lyset bag scenen, blev baggrunden designet med enkle bannere og en skærm til præsentationen.

En AV-løsning til pressemøder indeholder desuden strøm og lyd til pressen, så de får optimale arbejdsforhold. Og kunden slipper for en lang række forskellige mikrofoner i billedet.

Egnede lokaler i egen virksomhed?

Uanset om det er et pressemøde eller et hvilket som helst andet mindre møde, er der ofte velegnede lokaler i virksomheden – også lokaler, som normalt ikke bliver tænkt ind som mødelokaler. Det gælder om at se på lokalerne med nye øjne.

I Get Visual rådgiver vi gerne om indretning af mulige lokaler – det kræver ofte mindre, end du tror, at få et møde til at se professionelt ud.

Brug for inspiration til møde i egen virksomhed?

Pressemøde eller andet mindre møde? Lad os sammen se på jeres muligheder.

I Get Visual kender vi behovet for plads i forhold til forventet deltagerantal og kan bygge en AV-løsning op, som passer til jeres behov. Så lad os give et uforpligtende bud.

Kontakt Get Visual i Aarhus eller København

Ring eller skriv, du vælger selv:

Måske er der en Get Visual-medarbejder, du allerede kender.