Formuepleje – investormøder

Flere møder med samme tema

Formuepleje – Investormøder

Når Formuepleje A/S afholder investormøder for deres investorer, skal de have samme budskab ud på typisk 4-5 møder pr. gang.

De turnerer rundt i landet for at møde investorerne, hvor de er, og alle skal have den samme oplevelse, uanset hvor i landet mødet foregår.

Derfor har de Get Visual med til at sikre en AV-løsning, der har det samme udtryk, og som passer ind i forskellige mødesteders lokaler.

Tryghed hver gang med fast AV-leverandør

Et er, at det samme udtryk skal være ensartet på tværs af mødesteder. Det handler også om den tryghed, der er i at vide, at de samme personer sidder bag den tekniske afvikling. Formuepleje har en fast kontaktperson, så opsætning og eksekvering blot skal aftales en gang. De kan derfor bruge deres fokus på indhold og gæster med vished om, at alt er klar, når den første taler går på podiet.

Brug for inspiration til møder rundt i landet?

Vil du inspireres til, hvordan din mødeturné kan passes ind i forskellige mødesteder, så lad os give dig et uforpligtende bud.

I Get Visual tager vi os af alt det praktiske i dine møder – lige fra profilering af virksomheden ved ankomsten og i mødelokalet, til at sikre, at præsentationen virker, og at lys, lyd og billede bliver afviklet til præcision. Og har du behov for sparring på valg af mødested, rådgiver vi også om det, ligesom vi kan hjælpe med at booke.

Kontakt Get Visual i Aarhus eller København
Ring eller skriv, du vælger selv:

  • Ring 5060 6060
  • Skriv til
Måske er der en Get Visual-medarbejder, du allerede kender.