CASE - TURNÉ MED ENSARTET OPLEVELSE

Formuepleje - Investormøder

Det er vigtigt at investorerne får samme oplevelse, når Formuepleje A/S tager landet rundt med deres investormøder

De turnerer rundt i landet for at møde investorerne lokalt og alle skal have den samme oplevelse, uanset hvor i landet mødet foregår.

Derfor har de Get Visual med til at sikre en AV-løsning, der har det samme udtryk, og som passer ind i forskellige mødesteders lokaler.

TRYGHED HVER GANG MED FAST AV-LEVERANDØR

Et er, at det samme udtryk skal være ensartet på tværs af mødesteder. Det handler også om den tryghed, der er i at vide, at de samme personer sidder bag den tekniske afvikling. Formuepleje har en fast kontaktperson i Get Visual, så opsætning og eksekvering blot skal aftales én gang med os. Derefter kan Formuepleje fokusere på indhold og gæster med vished om, at alt er klar, når den første taler går på podiet.

BRUG FOR INSPIRATION TIL MØDER RUNDT I LANDET?

Vil du inspireres til, hvordan din mødeturné kan passes ind i forskellige mødesteder, så lad os give dig et uforpligtende bud.

I Get Visual tager vi os af alt det praktiske i dine møder – lige fra profilering af virksomheden ved ankomsten og i mødelokalet, til at sikre, at præsentationen virker, og at lys, lyd og billede bliver afviklet til præcision.

Og har du behov for sparring på valg af mødested, rådgiver vi også om det, ligesom vi kan hjælpe med at booke stederne.

Kontakt Get Visual i Aarhus eller København

Ring eller skriv, du vælger selv:

Måske er der en Get Visual-medarbejder, du allerede kender.