Realdania – digitalt repræsentantskabsmøde

Virtuelt møde

Digitalt repræsentantskabsmøde

Realdania afholder normalt deres repræsentantskabsmøde med fysisk fremmøde. Men når verden kalder på afstand og sætter begrænsning i antallet af deltagere i samme lokale, flytter mødet til det digitale univers.

Get Visuals studie i København bliver indrettet fra gang til gang og tilpasset kundernes brand. For Realdanias vedkommende havde de valgt en enkel løsning, hvor væggen bag paneldeltagerne var belyst i Realdanias farve.

Mødet blev afviklet virtuelt, hvor repræsentantskabet kunne være i direkte dialog med paneldeltagerne, ligesom de naturligvis kunne se talerne og præsentationerne.

Brug for inspiration til virtuelt møde og indretning af studie?

Skal du holde virtuelt møde og samtidig profilere virksomheden? Det kan være på virksomhedens egen adresse, hos et konferencested eller i et vores studier i København eller Aarhus.

Hos Get Visual kender vi de forskellige digitale platforme og kan levere indretning af studie fra det helt enkle setup til det mere avancerede.

Har du brug for inspiration til, hvordan forskellige løsninger kan gøre noget for dit møde, så lad os give et uforpligtende bud. Jo før vi er med i planlægningsforløbet, jo bedre kan vi rådgive om den mest egnede løsning.

Kontakt Get Visual i Aarhus eller København
Ring eller skriv, du vælger selv:

  • Ring 5060 6060
  • Skriv til
Måske er der en Get Visual-medarbejder, du allerede kender.