CASE - REALDANIA VIRTUELT MØDE

Digitalt Repræsentantskabsmøde

Realdania afholder normalt deres repræsentantskabsmøde med fysisk fremmøde. Men under Covid-pandemien flyttede mødet over i det digitale univers

Get Visuals studie i København bliver indrettet fra gang til gang og tilpasset kundernes brand. Realdania valgte en helt enkel løsning, hvor en smuk papirvæg bag paneldeltagerne blev belyst i Realdanias farve og dannede en baggrund, der understøttede Realdanias grundlæggende farveunivers.

Mødet blev afviklet virtuelt, hvor repræsentantskabet kunne være i direkte dialog med paneldeltagerne, ligesom de naturligvis kunne se talerne og præsentationerne. Grafikken og selve streamingplatformen til transmissionen lå som et digitalt lag, der supplerede den enkle belyste papirvæg på elegant vis.

BRUG FOR INSPIRATION TIL VIRTUELT MØDE OG INDRETNING AF STUDIE?

Skal du holde virtuelt møde og samtidig profilere virksomheden? Det kan være på virksomhedens egen adresse, hos et konferencested eller i et vores studier i København eller Aarhus.

Hos Get Visual kender vi de forskellige digitale platforme og kan levere indretning af studie fra det helt enkle setup til det mere avancerede.

Har du brug for inspiration til, hvordan forskellige løsninger kan gøre noget for dit møde, så lad os give et uforpligtende bud. Jo før vi er med i planlægningsforløbet, jo bedre kan vi rådgive om den mest egnede løsning.

Kontakt Get Visual i Aarhus eller København

Ring eller skriv, du vælger selv:

Måske er der en Get Visual-medarbejder, du allerede kender.