AV-installation udført af Informationsteknik INDRETNING AF MØDERUM

AV-INSTALLATIONER I MØDERUM

Mødeteknologi & systeminstallation

Et mødelokale skal være et inspirerende sted, hvor folk gerne vil tilbringe tid. Mødeteknikken skal være nem at bruge og give mulighed for at snakke, dele information og opnå resultater.

Der stilles stadigt højere krav til effektive møder, hvor deltagerne kan være til stede både fysisk og virtuelt, f.eks. gennem platforme som Microsoft Teams eller Zoom. Fejl i mødeteknologi kan derfor have betydelige konsekvenser, især når deltagerne er spredt på lokatiomer. Pålideligt konferenceudstyr og mødeteknologi, der er skræddersyet til virksomhedens behov, er afgørende for vellykkede møder. Alle deltagere skal kunne føle sig inkluderede, og møder skal være tilgængelige og enkle at deltage i.

Den rette mødeteknik gør dette muligt og vi kan løse det på to måder for din virksomhed - udlejning eller installation.

Møderum indrettet af InformationsteknikVores støtte er lige ved hånden uanset løsningen

Hvis det kun er lejlighedsvis, I har brug for at forbinde mødedeltagere online, tilbyder vi selvfølgelig forskellige løsninger på det. Læs mere om mulighederne HER.

Men har I brug for intelligente og vedvarende AV-installationer i jeres møderum, kan vi også tilbyde at stå for indretningen og udstyret gennem vores søsterselskab INFORMATIONSTEKNIK A/S.

Med dem i ryggen kan vi tilbyde intelligente AV-installationer af høj kvalitet til møderum af alle størrelser. For at minimere forstyrrelser for dine brugere og din virksomhed i tilfælde af tekniske problemer, tilbyder vi også løsninger til fjernovervågning og fjernstyring af konferenceudstyret. Dette gør det muligt at opdage, og i mange tilfælde også rette fejlen, inden den rammer din virksomhed.

Gennem smarte cloud-løsninger kan Informationsteknik overvåge systemstatus, fejlfinde eksternt, implementere opdateringer og indsamle data om, hvordan dine mødelokaler bruges. Vil du vide mere? Kontakt os og lad os sammen finde den rigtige løsning til jer og jeres konferencelokaler. Se eksempler på løsninger nedenfor.

AV-installation af Informationsteknik

Hvem ejer Informationsteknik?

Informationsteknik Scandinavia AB er hovedejer i Informationsteknik A/S og Get Visual A/S, og regnes for Sveriges største og mest succesfulde AV-installationsvirksomhed. Informationsteknik Scandinavia AB har været på det svenske marked i mere end 30 år og omsætter årligt for mere end 350 mio. svenske kroner. Vores svenske moderselskab er kraftigt involveret i den globale AV-installationsorganisation GPA og kan derfor tilbyde indretning af mødelokaler i hele verden. Med dem i ryggen kan Informationsteknik A/S levere topprofessionelle og konkurrencedygtige installationer overalt.

Kontakt vores lokale konsulent HER

Stort_Logo_Informations_Teknik_hvid_baggrund