Capital markets day

AV-løsninger til Capital markets day
– vi skaber rammen for jeres dialog med kapitalmarkederne

Uanset om I vælger at afholde Capital markets day i egne lokaler, en speciel bygning eller på et konferencested, så har vi ekspertisen til at skabe de rigtige rammer. Vi sikrer at kvalitet og AV-udstyr er til stede, så I kan fokusere på indhold og program.

Maersk Capital Markets Day 2018 – Operaen – Branding ved indgang
A. P. Møller – Maersk indtager Operaen ved deres Capital Markets Day. Allerede ved indgangen er ingen i tvivl om, hvor de skal hen til møde.

Get Visual producerer scenografi og anden indretning samt grafik til bannere og skilte. Alt med det klare formål at indtage rummet på jeres vegne, guide deltagere på rette vej og understøtte virksomhedens brand.

Vores lysdesignere arbejder med lys og lyssætning som en del af scenografien. Lys forstærker den visuelle identitet og bruges til at skabe sammenhæng med andre elementer og materialer, der indgår i mødet.

Vores teknikere sikrer at teknikken fungerer optimalt, og at arrangementet bliver webcastet og live streamet som aftalt. Ønsker I også, at præsentationer og PowerPoint er tilgængelige on demand, er det naturligvis en del af løsningen.

Vi tilbyder dialogværktøjer, hvilket kan give en mere dynamisk afvikling af mødet. Deltagerne bliver inddraget aktivt og kan bidrage med kommentarer og meninger undervejs i mødet.

Alt sammen skræddersyet til jeres behov.

Se eksempel på vores live streaming og efterfølgende on demand fra A.P. Møller-Mærsk Capital markets day eller andre eksempler på live streaming.

Vil du vide mere og have inspiration til din næste capital markets day?

Vi giver gerne et uforpligtende bud på en løsning – uanset størrelsen på dit arrangement.

Kontakt Get Visual i Aarhus eller København
Ring eller skriv, du vælger selv:

  • Ring 5060 6060
  • Skriv til
Måske er der en Get Visual-medarbejder, du allerede kender.