Maersk_CMD_2021_2 CMD_TAB CMD_MOB CMD

AV-LØSNINGER TIL CAPITAL MARKETS DAY

VI SKABER RAMMERNE FOR JERES DIALOG MED KAPITALMARKEDERNE

Uanset om I vælger at afholde Capital Markets Day i egne lokaler, i en industribygning eller på et konferencested, så har vi ekspertisen til at skabe de rigtige rammer. Vi sikrer, at jeres præsentationer og vores AV-leverance går hånd i hånd, så I kan fokusere på at levere de planlagte budskaber til investorerne.

BRANDING GENNEM SCENOGRAFI OG LYS

Get Visual producerer scenografi, leverer møbler og anden indretning, samt grafik til folier, bannere og skilte fra eget værksted. Det handler for os om, at I indtager rummet og skaber en rød tråd i jeres fortælling, som understøtter virksomhedens brand.

En vigtig del af scenografien er lyssætningen. Vores lysdesignere arbejder med at forstærke den visuelle identitet og skabe en sammenhæng mellem alle de elementer og materialer, der indgår i mødet.

Maersk_CMD_2021_1

 

DIGITALE OG HYBRIDE MØDER

Vores team af teknikere sikrer en optimal og tryg afvikling af arrangementet. Uanset om mødet er fuldt digitalt eller hybridt, vil en dedikeret streamingtekniker stå for webcast og livestreaming. 

Ønsker I en on demand løsning bagefter, bliver streamingen af mødet gemt og webcastet som aftalt. Det gælder naturligvis også for øvrige materialer fra mødet som f.eks. slides. 

Vi tilbyder desuden en vifte af dialogværktøjer, der medvirker til en mere dynamisk afvikling af mødet. Deltagerne bliver inddraget aktivt og får mulighed for at stille spørgsmål og kommentere undervejs – uanset om de er til stede eller med på distancen. Vi tilbyder tolkeservice på stedet og digitalt (FN- og EU-tolke).

Vi hjælper med at skabe universet og rammen for den perfekte Capital Markets Day - alt sammen skræddersyet til jeres behov.

EKSEMPEL PÅ WEBCAST MED GET VISUAL TV

A.P. MØLLER-MÆRSK CAPITAL MARKET DAY

 

VIL DU VIDE MERE OG HAVE INSPIRATION TIL NÆSTE KAPITALMARKEDSDAG?

Vi giver gerne et uforpligtende bud på en løsning – uanset størrelsen og formen på dit arrangement.

KONTAKT OS HER