Generalforsamling

Generalforsamling – årets vigtige møde med aktionærerne

Det årlige møde med aktionærerne er en oplagt mulighed for at vise virksomheden fra sin bedste side

Generalforsamlingen er virksomhedens vigtige møde med aktionærerne. Valg af mødested og AV-løsning, og hvordan det er udformet, er stærke virkemidler til at understøtte det faglige budskab og styrke den totale oplevelse hos aktionærerne.

I Get Visual tænker vi indhold og form som sammenhængende størrelser, når vi designer rummet. Altid med både bestyrelsen og aktionærerne i fokus.

Indtag rummet med scenografi og branding

Maersk Generalforsamling – Branding i Foyer
A.P. Møller – Maersk bruger udstillingsøer i foyeren ved generalforsamlingen. Det er med til at brande virksomheden over for gæsterne, når de ankommer til og tager afsted fra mødet.

Scenografi, møbler og anden indretning – både i mødelokale og foyer – er en del af virksomhedens profilering. Vi designer og producerer med respekt for virksomhedens identitet og det valgte mødested, alt sammen med det formål at indtage rummet på jeres vegne.

Få budskabet ud til alle – i mødelokalet og med live streaming og tolkning

Budskabet er naturligvis det vigtigste ved mødet. Vi sørger for, at alle praktiske detaljer på forhånd er på plads, så I kan koncentrere jer fuldt ud om det faglige indhold og jeres gæster. Vores AV-teknikere sikrer, at teknikken fungerer optimalt. Og skal I nå ud over mødelokalets rammer, sørger vi for at generalforsamlingen bliver webcastet – også på flere sprog.

Se et eksempel på live streaming af generalforsamling: Novo Nordisk A/S Generalforsamling 2018.

Beretning, deltagere og afstemning

Skal formandens beretning leveres sikkert og overbevisende, er en teleprompter til stor hjælp. Vi har stor erfaring i at bruge teleprompter til at hjælpe budskabet på vej, og vi tilbyder intensiv træning til talerne i brug af teleprompteren.

I samarbejde med andre betydende leverandører sikrer vi, at formand og dirigent får et klart overblik over antallet af fremmødte aktionærer og stemmer.

Når det kommer til afstemning, vises de nøjagtige afstemningsresultater på storskærm og webcast i det øjeblik, afstemningen er afsluttet og godkendt af dirigenten.

Inspiration til din næste generalforsamling?

Vil du have inspiration til en generalforsamling, der kommer rundt om alle muligheder, lige fra branding til streaming og afstemning, så giver vi gerne et uforpligtende bud.

Kontakt Get Visual i
Aarhus eller København

Der er flere muligheder, du vælger selv:
  • Udfyld felterne nederst på siden, og vi kontakter dig
  • Ring 5060 6060
  • Skriv til
Måske er der en Get Visual-medarbejder, du allerede kender.

Fakta – Generalforsamling med branding
af virksomheden

  • Vælg et mødested, der passer til virksomheden
    – indhold og form skal hænge sammen
  • AV-løsningen skal sikre en god oplevelse for både bestyrelse og aktionærer
  • Design af foyer og møderum kan understøtte budskabet og profilere virksomheden
  • Styr på antal deltagere og stemmer
  • Nå ud til flere med Live Streaming og tolkning.