NY_FOA_2016_1 NY_FOA_tablet NY_FOA_mobil PRÆSENTATION OG DIALOG

KONGRES ELLER ÅRSMØDE

Vælg en AV-løsning, der sikrer perfekte forhold

Skab plads til dialog

En ny strategi, et særligt tema eller lancering af en kampagne. Organisationens kongres eller årsmødet skal være tilrettelagt, så alle medlemmer og øvrige deltagere bliver orienteret og går derfra med en god oplevelse.

Måske lægger I op til debat og har behov for at høre deltagernes mening. Vores AV-løsninger sikrer den optimale præsentation og diskussion.

MØDERUM DESIGNET TIL MØDEFORM

Mødelokaler har ofte en traditionel indretning, som passer til langt de fleste møder. Afhængig af mødeformen, kan der være andre behov. Vores designere tænker ofte i utraditionelle løsninger og anbefaler jer netop den opsætning, som passer til jeres tema og visuelle identitet.

Vi udfordrer de eksisterende rammer og sørger for, at samspillet mellem lokale, teknik og indhold bringer jeres møde til nye højder. Vi designer altid med den bedste mødeform og helhedsoplevelsen for øje.

LYS ER MERE END SPOTLIGHT

En vigtig del af scenografien er lyssætning, vores lysdesignere arbejder med at forstærke den visuelle identitet og skaber en sammenhæng mellem alle de materialer, der indgår i mødet.

FYSISK, DIGITALT ELLER HYBRIDMØDE

Vores team af teknikere sikrer en optimal og tryg afvikling af arrangementet. Hvis mødet er fuldt digitalt eller hybrid, vil en dedikeret streamingtekniker stå for webcast og live streaming.

Mødet kan efter jeres ønske indekseres i en elektronisk protokol, gemmes og være tilgængeligt on demand på jeres egen platform efterfølgende. Dette gælder også materialer som præsentationer og PowerPoint.

Se et eksempel på vores elektroniske kongresprotokol fra FOAs kongres 2019

DIALOG OG AFSTEMNINGER

Vi kan tilbyde en vifte af dialogværktøjer, der medvirker til en mere dynamisk afvikling med aktiv inddragelse og kommentarer fra alle deltagere, uanset om de er til stede eller med på distancen.

Når det kommer til afstemning, arbejder vi med flere løsninger, der kan håndtere digital afstemning. Løsninger, der er velegnede for både de fremmødte og deltagere, der følger mødet via live streaming. De nøjagtige afstemningsresultater leveres hurtigt og kan efterfølgende straks godkendes af dirigenten og vises på storskærm i salen og online.

VIL DU VIDE MERE OG HAVE INSPIRATION TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT?

Vi giver gerne et bud på en AV-løsning, der kan skabe rammerne om jeres perfekte kongres eller årsmøde, alt sammen skræddersyet til jeres behov.

KONTAKT OS HER