Kongres / årsmøde

Kongres eller årsmøde
– en AV-løsning, der sikrer perfekte forhold

En ny strategi, et særligt tema eller lancering af en kampagne. Organisationens kongres eller årsmødet skal være tilrettelagt, så alle medlemmer/deltagere bliver orienteret og går derfra med en god oplevelse.

Måske lægger I op til debat, eller måske har I behov for at høre deltagernes mening. Vores AV-løsninger sikrer den optimale præsentation og diskussion.

Scenen er sat – eller er den?

Socialdemokratiet – kongres – AKKC – buet skærm
Socialdemokratiet har brugt en løsning med scenen placeret ved den ene langside, og hvor skærmen buer ud i lokalet for at komme tættere på deltagerne.

Mødelokaler har ofte en traditionel indretning, som passer til langt de fleste møder, men afhængig af mødeformen, kan der være andre behov. Har du fx tænkt på at vende lokalet 90 grader?

Vi udfordrer de eksisterende rammer og sørger for, at samspillet mellem lokale, teknik og indhold bringer jeres møde til nye højder. Vi designer altid med mødeform og helhedsoplevelsen for øje.

Vores lysdesignere og scenografer arbejder med lys og lyssætning, så scenografien understøtter jeres tema og/eller jeres brand.

Lyset kan skabe sammenhæng med andre elementer og materialer, der indgår i mødet, og samtidig understøtte jeres visuelle identitet.

Dialog, afstemninger og webcast

Forskellige dialogværktøjer kan komme i spil, hvis der er et ønske om debat eller meningstilkendegivelser. Eksempelvis kan løbende afstemninger give et øjebliksbillede af salens holdning til et emne, og om den ændrer sig undervejs i forløbet.

Medlemmer og andre, der ikke er til stede i salen, kan følge med i debatten nu og her – og evt. også deltage i debat og afstemninger. Vi tilbyder live streaming og løbende on demand-video, indekseret i en elektronisk protokol.

Se et eksempel på vores elektroniske kongresprotokol fra FOAs kongres 2019

Vil du vide mere og have inspiration til dit næste arrangement?

Vi giver gerne et uforpligtende bud på en AV-løsning, der passer præcis til dine ønsker og behov.

Kontakt Get Visual i Aarhus eller København
Ring eller skriv, du vælger selv:

  • Ring 5060 6060
  • Skriv til
Måske er der en Get Visual-medarbejder, du allerede kender.