Lederkonference

Lederkonference – fokus på dialog

Lancering af fx ny strategi eller dialog om virksomhedens eksistensberettigelse. Begge emner til lederkonferencer, hvor mødets form og budskab stiller krav til indretning af mødestedet.

Sted og indretning skal naturligvis understøtte selskabets identitet – og i det hele taget styrke den totale oplevelse hos alle parter. Men også levere de bedste betingelser for mødets afvikling.

Indretning af mødelokale til lederkonference

Ved en præsentationsløsning med envejskommunikation kan den traditionelle konferenceopstilling være det helt rigtige. Men skal deltagerne bidrage til en løsning, vil andre opsætninger være mere velegnede. Fx kan et podie bygges op, så direktøren kan bevæge sig naturligt ud i lokalet, eller måske skal scenen blot være en markering på gulvet. Mulighederne er mange.

Hos Get Visual tænker vi indhold og form som sammenhængende størrelser. Vi designer og producerer scenografi og sørger for grafik til bannere skilte med mere, så det understøtter den form, mødet skal have. Vores lysdesignere arbejder med lys og lyssætning som en del af scenografien.

Dynamisk møde med dialog

Lederkonference Pandox
Afstemninger eller meningsmålinger undervejs bliver understøttet af dialogværktøjer.

I Get Visual udvikler og tilbyder vi forskellige dialogværktøjer skræddersyet til jeres behov. Det kan være til alt fra afstemninger undervejs eller til mere dynamisk afvikling af mødet, hvor deltagerne har en aktiv rolle og løbende skal bidrage med kommentarer og meninger.

Skal lederne diskutere forskellige temaer i mindre grupper, det kan det være relevant med break out-lokaler. Er det ikke en mulighed, eller giver det for store afbræk at forlade mødesalen, kan vi levere en teknisk løsning med headset og mikrofoner, så deltagerne kan være i samme lokale uden at forstyrre hinanden.

En AV-løsning med tryghed

Der er mange praktiske deltaljer, der skal være på plads – fx scenemøbler, teleprompter og dokumentation af arrangementet. Opgaver, vi løser, så I kan koncentrere jer om det faglige indhold.

Har I behov for produktion eller gennemsyn af jeres grafiske indhold, er det også en del af Get Visuals leverancer.

Vil du vide mere og have inspiration til din næste lederkonference?

Få et uforpligtende bud på en AV-løsning til din lederkonference. Måske har du specielle behov, som vi kan finde en alternativ løsning på.

Kontakt Get Visual i Aarhus eller København
Ring eller skriv, du vælger selv:

  • Ring 5060 6060
  • Skriv til
Måske er der en Get Visual-medarbejder, du allerede kender.