Bella_Tryg Bella_show_04_tab Bella_show_mobil Town hall møder

Medarbejdermøde

klar og præcis kommunikation

Når medarbejderne skal informeres, og budskabet skal ud til alle på samme tid – uanset tid og geografisk placering, kan Get Visual levere en komplet løsning.

TRYG AFVIKLING

Vores team af teknikere sikrer en optimal og tryg afvikling af arrangementet. De har stor erfaring med afvikling af medarbejdermøder både som hybrid løsning og fuldt digitalt, hvor en dedikeret streamingtekniker stå for webcast og livestreaming

Mødet kan efter jeres ønske gemmes og være tilgængeligt on demand efterfølgende. Dette gælder også materialer som præsentationer og slides.

FYSISK, DIGITALT ELLER HYBRID MØDE

Skal medarbejderne kunne stille spørgsmål eller kommentere undervejs, tilbyder vi en række løsninger, der kan håndtere digital chat og videokald. Det sikrer, at alle medarbejdere deltager på samme vilkår – uanset om de er fysisk til stede eller om de følger mødet via webcast eller live streaming.

Er der behov for afstemninger undervejs eller mere sociale indslag i form af fx en quiz, er det også en del af vores palet af digitale løsninger.

INSPIRATION TIL JERES NÆSTE MEDARBEJDERMØDE?

Traditionelt eller med kant. Uanset jeres ønsker aftaler vi de praktiske detaljer i tæt samarbejde med jer. Vi sørger for, at rammer og AV-løsning fungerer optimalt, så I kan have det fulde fokus på budskabet.

KONTAKT OS