SKI-leverandør

SKI-leverandør til det offentlige
– møder i alle størrelser

Live afvikling af møder, konferencer, seminarer, mv. i den offentlige sektor er underlagt særlige regler for indkøb. Her er der tale om variabelt indhold, som oftest skal i udbud, og det kan ikke sidestilles med fx SKI-aftaler om indkøb af fast udstyr til egne lokaler.

Get Visual er specialister i live afvikling af AV-løsninger, og vi er godkendt som leverandør på SKI-rammeaftale 02.70.

Ud over at producere og levere live afvikling af møder i alle størrelser til de fleste af Danmarks største virksomheder, er vi leverandør og sparringspartner på kongresser, seminarer og andre møder til organisationer, partier, ministerier og styrelser på konkurrencedygtige vilkår.

Som godkendt SKI-leverandør står vi klar til at samarbejde med jer.

Get Visual er desuden medlem af UN Global Compact. Vi arbejder dedikeret med it-sikkerhed og sikker håndtering af persondata, og vi er dækket af en af markedets stærkeste internationale erhvervsansvarsforsikringer. Ydermere arbejder vi struktureret og løbende med kvalitetssikring og kundetilfredshed. Get Visual er overenskomstdækket og medlem af DI – Dansk Industri.

Kontakt os

Vi du have tryghed i gennemførelsen af dit arrangement? Så lad os give et tilbud på en AV-løsning tilpasset jeres behov.

Kontakt Get Visual i Aarhus eller København
Ring eller skriv, du vælger selv:

  • Ring 5060 6060
  • Skriv til
Måske er der en Get Visual-medarbejder, du allerede kender.