Zelenskyj_SKI_WEB Zelenskyj_SKI_TAB Zelenskyj_SKI_MOB SKI-Rammeaftale 02.70

SKI-LEVERANDØR TIL DET OFFENTLIGE

ARRANGEMENTER I ALLE STØRRELSER

Live afvikling af møder, konferencer, seminarer mv. i den offentlige sektor er underlagt særlige regler for indkøb. Her er der tale om variabelt indhold, som oftest skal i udbud, og det kan ikke sidestilles med f.eks. SKI-aftaler om indkøb af fast udstyr til egne lokaler.

SKI-RAMMEAFTALE 02.70

Get Visual er specialister i live afvikling af AV-løsninger, og vi er godkendt som leverandør på SKI-rammeaftale 02.70

Ud over at producere og levere live afvikling af møder i alle størrelser til de fleste af Danmarks største virksomheder, er vi leverandør og sparringspartner på kongresser, seminarer og andre møder til organisationer, partier, ministerier og styrelser på konkurrencedygtige vilkår. 

Som godkendt SKI-leverandør står vi klar til at samarbejde med jer.

Pressemode_web

 

FOKUS PÅ SIKKERHED

Get Visual er desuden medlem af UN Global Compact. Sikker håndtering af persondata og it-sikkerhed har højeste prioritet, hvilket vi har bevis for gennem uvildige revisorerklæringer – ISAE 3000 og ISAE 3402. Vi er dækket af en af markedets stærkeste internationale erhvervsansvarsforsikringer, og Get Visual er overenskomstdækket og medlem af DI – Dansk Industri. Ydermere arbejder vi struktureret og løbende med kvalitetssikring og kundetilfredshed.

KONTAKT OS HER