Tolkning

Tolkning – når budskabet skal nå alle

Møder med deltagere på tværs af nationaliteter foregår ofte på engelsk. For de fleste er det problemfrit, men mange har alligevel glæde af at kunne følge med på sit eget sprog. Og når gæsterne kommer fra lande, hvor engelsk hverken er 2. eller 3. sprog, bliver det en nødvendighed med tolkning under mødet.

Uanset hvilket sprog dine gæster taler, er der mulighed for tolkning. Get Visual kan levere en teknisk løsning, så alle kan følge med. Om det er på to eller tyve sprog er ingen hindring.

Simultantolkning

Tolkningen sendes til modtagerne via transportable headsetsPå tolkeområdet samarbejder vi med tolkebureauer, der er din garanti for professionelle tolke – uanset sprog. De har specialiseret sig i konferencetolkning og er trænede i at oversætte simultant.

Langt de fleste tolkninger foregår gennem en modtager med hovedtelefon, hvor deltagerne stiller ind på den kanal, der sender det ønskede sprog. Her er tolkene fysisk til stede i konferencelokalet, hvor de sidder i ISO-godkendte tolkebokse. Oversættelsen bliver transmitteret direkte til de respektive modtagerenheder.

Hvisketolkning

Ved mindre møder er det muligt at bruge hvisketolkning. Her sidder tolken lige bag ved eller ved siden af deltageren og hvisker oversættelsen via mikrofon til en hovedtelefon.

Fjerntolkning

En mulig løsning er også fjerntolkning, som specielt ved mindre anvendte eller mere eksotiske sprog kan være en fordel. Her sidder tolken fx i sit hjemland eller i et specialindrettet studie med tolkeboks. Oversættelsen bliver transmitteret via internettet til de deltagere i konferencesalen, der ønsker at lytte til det pågældende sprog.

I Get Visuals team har vi mere end 30 års erfaring med afvikling af store internationale møder og konferencer i ind- og udland.

Skal du bruge tolkning til dit næste arrangement?

Vi rådgiver gerne tidligt i processen, så vi kan finde præcis den løsning, der passer til dit arrangement og dine deltageres behov.

Kontakt Get Visual i Aarhus eller København
Ring eller skriv, du vælger selv:

  • Ring 5060 6060
  • Skriv til
Måske er der en Get Visual-medarbejder, du allerede kender.