Om os

Om os

Get Visual – en ung AV-virksomhed med lang erfaring

I Get Visual er samlet en gruppe af Danmarks mest erfarne specialister inden for præsentations- og AV-løsninger. Både medarbejdere, partnere og direktør har en årelang erfaring med arrangementer af enhver art.

Vi designer og leverer AV-løsninger til møder og konferencer i alle størrelser og til alle typer virksomheder og brancher – erhvervsvirksomheder, fonde, foreninger, organisationer, forbund mv.

Engagement og perfektion

Vi er et fast team med mange forskellige baggrunde og profiler. Flere har en teknisk baggrund, nogle en håndværksmæssig og andre en akademisk.

Vores fællestræk er engagement, erfaring og perfektion. Vi brænder for det, vi laver, og der skal være kvalitet ned til mindste detalje i de løsninger, vi leverer til vores kunder – store som små.

For os er dit arrangement det vigtigste. Du vil derfor ofte opleve, at vi kommer med alternative forslag for at inspirere eller for at sikre den optimale løsning i den givne situation.

Vil du vide mere og have inspiration til dit næste arrangement?

Få et uforpligtende bud på en AV-løsning til jeres arrangement.

Vores faste projektledere kan rådgive om alt fra valg af mødested over branding af virksomheden til en AV-løsning, der passer præcis til dit møde.

Uanset størrelsen finder vi en løsning, der passer til jeres ønsker og behov.

Kontakt Get Visual i Aarhus eller København
Ring eller skriv, du vælger selv:

  • Ring 5060 6060
  • Skriv til
Måske er der en Get Visual-medarbejder, du allerede kender.