Work09 Get Visuals historie

EN UNG AV-VIRKSOMHED
MED LANG ERFARING

DE BYGGEDE ET FYRTÅRN

Get Visual startede driften den 11. januar 2010.

Firmaets første adm. dir. Claus Hammerby og to af de nuværende partnere i Get Visuals ejerkreds, afdelingschef Jacob Elsig og projektchef Henrik Vennestrøm Nielsen, havde øjnet et behov i markedet for AV-tekniske leverancer af høj kvalitet, når virksomheder, organisationer og det offentlige Danmark havde et budskab, der skulle ses og høres. Flotte visuelle projektionsløsninger og tilhørende lyd og lys.

De fik Bo Tue Knudsen med på vognen som både finansiel partner og tovholder på etableringen af det første domicil. Bo Tue Knudsen deltog i ledelsen af firmaet indtil 2018.

Det lykkedes på fornemste vis at etablere sig i markedet. Siden har firmaet fået tilført kompetencer inden for scenografi og branding, med det resultat, at Get Visual i mange år af firmaets levetid, har været et fyrtårn i branchen. En virksomhed med orden på hylderne, styr på afviklingen af kundernes arrangementer og sorte tal på bundlinjen siden stiftelsen.

Den unge virksomhed med den lange erfaring

Get Visual har gennem årene samlet et hold af Danmarks mest erfarne specialister inden for præsentations- og AV-løsninger til erhvervs- og organisationsarrangementer. Både medarbejdere og partnere har stor erfaring med arrangementer af enhver art, og erfaringen rækker meget længere tilbage end firmaets historie.

I dag designer og leverer Get Visual B2B AV-tekniske løsninger til møder, konferencer og arrangementer i alle størrelser og til alle typer virksomheder, brancher og organisationer i ind- og udland.FH_Kongres_okt2022_JOF_005

Fremtiden er ligeså lysende som fortiden

Den 1. oktober 2023 - efter næsten 14 år i spidsen for Get Visual - valgte Claus Hammerby i en alder af 70 år - at træde i baggrunden og introducere sin efterfølger, Jette Skeem, der kommer fra Aller Koncernen.

Samtidigt solgte han sin andel i firmaet til en god ven og kollega i branchen, Patrik Camp, der i mange år har opbygget en lignende, men endnu større succesfuld svensk AV-koncern, Informationsteknik Scandinavia AB. Det nye ejerskab tilfører Get Visual helt nye kompetencer inden for AV-installationer, som vores nye svenske hovedejer er førende med i Sverige, hvor de omsætter for flere hundrede millioner svenske kroner om året.

Ledelsen_bestyrelsen_Get_Visual

Engagement og perfektion

I modsætning til mange af firmaets konkurrenter, som har få fastansatte og mange freelancere, har Get Visual et stort fastansat team med mange forskellige profiler og eksperter. Mange har en teknisk baggrund, nogle en håndværksmæssig og andre igen en akademisk baggrund.

Deres fællestræk er engagement, erfaring og perfektion. Medarbejderne brænder for det, de laver, og der skal være kvalitet ned til mindste detalje i de løsninger, de leverer til kunderne – store som små.

Dit arrangement det vigtigste i verden. Du vil derfor ofte opleve, at Get Visual kommer med alternative forslag til slutleverancen for at inspirere eller for at sikre den optimale løsning i den givne situation.

Står du over for at skulle lave et arrangement, der skal høres og ses, så kontakt os og lad vores eksperter hjælpe dig.

Skal du have udstyret dine mødelokaler eller et virksomhedsstudie med fastinstalleret mødeteknologi, kan moderselskabet, Informationsteknik Scandinavia, hjælpe med det.

KONTAKT OS