ISAE 3000 og ISAE 3402

ISAE 3000 og ISAE 3402

I Get Visual er tryghed og sikkerhed for kunden væsentlige parametre.

Først og fremmest skal alle møder naturligvis afvikles efter din virksomheds ønsker og behov. Alt skal afvikles til præcision, og talerne skal føle sig sikre på, at alt virker, når de står på scenen. Men sikkerheden skal også være i top. Som kunde, skal du altid kunne føle dig tryg i alle forhold, når du handler med Get Visual.

Vi passer godt på dine data

Opmærksomhed omkring GDPR fylder mere og mere i alles hverdag. Vi har derfor valgt, at al vores opbevaring af data – både egne og dem, vi behandler for vores kunder – foregår i EU og Nordeuropa. Det fremgår også af de databehandleraftaler, vi indgår, når vi aftaler mødeløsninger, hvor der sker behandling af persondata.

Derudover har vi strenge krav til, hvordan vi bruger vores it.

For os er det naturligt, at vi tager disse forholdsregler. Men for at det ikke kun skal være ord, har vi valgt at få papir på, at vi også har styr på den del af forretningen.

ISAE 3000 og ISAE 3402 – uvildige garantier

Vi har en ISAE 3000 og en ISAE 3402 revisionserklæring. Vi har dermed professionelle valideringer, der dokumenterer og garanterer, at vi har styr på GDPR og it-sikkerhed.

Det betyder samtidig, at vi har forpligtet os til, at få årlige uafhængige kontroller af de forhold, som erklæringer-ne angiver. Kontroller, der skal foretages af en uafhængig statsautoriseret revisor med it-revision som speciale.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om vores ISAE 3000 og 3402 erklæringer.

Kontakt Get Visual i Aarhus eller København
Ring eller skriv, du vælger selv:

  • Ring 5060 6060
  • Skriv til
Måske er der en Get Visual-medarbejder, du allerede kender.