virtuelle_moder_web virtuelle_moder_tablet virtuelle_moder_mobil Grænseløs rækkevidde

VIRTUELLE MØDER

Live, on demand eller webcast

Maersk_CMD_2021_2 Fleksible muligheder

INTERNT, EKSTERNT
eller hos Get Visual

- vælg den løsning, der passer jer bedst

Maersk_CMD_2018_1 LOKALT OG GLOBALT

HYBRIDE MØDER

Online med publikum i salen

LIVE STREAMING, ON DEMAND ELLER WEBCAST

Vi tilbyder live streaming af alle typer møder; generalforsamling, Capital Markets Day, kvartalsmeddelelse, town hall-møde, kongres, pressemøde o.l. Og skal det være tilgængeligt på jeres hjemmeside bagefter, leverer vi on demand webcast/audiocast.

Løsningen bliver skræddersyet til jeres møde, så det understøtter virksomhedens budskaber og matcher virksomhedens profil.

Vores teknikere sikrer, at teknikken fungerer optimalt, og at jeres webcast bliver afviklet som aftalt – enten som en lang udsendelse eller indekseret efter de enkelte foredragsholdere. 

Vi rådgiver om hvilken løsning, der passer til lejligheden. Vi har ISAE3000- (GDPR) og ISAE3402-erklæringer (IT-sikkerhed), som er jeres garanti for, at vi håndterer jeres data på betryggende vis.


Se eksempler på live streaming og on demand materiale her:

GENERALFORSAMLING:  A.P. Møller – Mærsk A/S – Generalforsamling 2022

KAPITALMARKEDSDAG:  Coloplast – ESG Event 2022

KVARTALSREGNSKAB:    Novozymes Group – 3. kvartal 2022


 

INTERNT, EKSTERNT ELLER I GET VISUALS STUDIER

Vi er mobile og kan transmittere næsten hvor som helst fra, bare der kan etableres en internetforbindelse. Vores scenografiværksted kan hjælpe med at omforme jeres egne lokaler eller et eksternt mødested til et lækkert studie til lejligheden. Vi har desuden egne studier i både København og Aarhus, som vi indretter fra gang til gang, så det passer til jeres brand.

GV-lab_NY_LIVESTREAMING

 

HYBRIDE MØDER

Møder med både et fysisk og et online publikum,  stiller særlige krav til den tekniske platform, og faciliteringen af mødet.  

Der skal som regel bruges en dirigent eller moderator til at styre slagets gang og engagere publikum i salen og foran skærmene. Vi sørger for det er muligt for onlinedeltagerne at stille skriftlige spørgsmål i en styret form eller deltage i afstemninger.

Tryg_strategi2023Studie

Spørgsmål fra deltagerne undervejs kan stilles i et åbent eller lukket forum. Get Visual tilbyder et moderatorværktøj, hvor moderator får spørgsmålene op, efterhånden som de stilles. Er det i åbent forum, bliver spørgsmål med flest likes sorteret, så de mest populære ligger øverst.

Rådet_f_Sikker_Trafik_Skolepatrulje_feb_2023_jof_23

SKAL JERES NÆSTE MØDE VÆRE VIRTUELT?

Vi skræddersyr jeres virtuelle møde, så det passer til din organisation. Lad os sammen finde den løsning, der passer til jeres ønsker og behov.

KONTAKT OS HER